Mladen Grdović osvojio je Grand Prix 56. Splitskog festivala

Mladen Grdović osvojio je Grand Prix 56. Splitskog festivala za pjesmu 'Ostavljam vas moji najdraži', a pobjedu je proslavio u suzama.

Prvu nagradu stručnog ocjenjivačkog suda te treću nagradu publike osvojio je Tonči Huljić s Madre Badessom za pjesmu 'Amico mio, goodbye'. Druga nagrada publike pripala je Tomislavu Braliću  i klapi Intrade za  pjesmu  'Ne mogu te prestat jubit', a drugu nagradu žirija osvojio je Damir Kedžo i pjesma 'Ronim na dah'. Treću nagradu publike osvojila je pjesma 'Proli riči' koju je otpjevao Đani Maršan,

Debitant Antonio Krištović zaslužio je nagradu za najbolju interpretaciju.

Za najbolje stihove ovogodišnjeg Festivala zaslužan je Krešimir Ivić koji je napisao tekst pjesme 'Reći ćeš mi fala' u izvedbi klape Rišpet.

Najbolji aranžman potpisuje Davor Orešković, i to u pjesmi 'Gelosia' koju je otpjevao Mateo Pilat.

Mladenu Magudu posthumno  je dodijeljeno priznanje za izuzetan doprinos hrvatskoj glazbi kojeg je direktor Splitskog festivala Tomislav Mrduljaš uručio supruzi Rosani Magud.

U završnoj večeri dodijeljena je i nagrada za najizvođeniju pjesmu s prošlogodišnjeg Festivala, a riječ je o pjesmi 'Moje zlato' za koju su zaslužni bračni par Vjekoslava i Tonči Huljić te Petar Grašo.