Moondance festival: DJ Rush, Funk D'Void, Silicone Soul...

Objavljen je drugi val izvođača za trogirski Moondance festival koji se 16. I 17. kolovoza održava u srednjovjekovnim kulama Kamerlengo i Sv.Marko, te na stadionu Batarija. DJ Rush, Funk D'Void, Silicone Soul, Dejan Miličević, Speedy i Mark J., pridružuju se već najavljenim imenima kao što su Nina Kraviz, Anthony Rother, Agoria, Vince Watson i Forest People.

Drugi val izvođača čine eminentna imena europske underground techno i house scene. Tako su svoj nastup potvrdili DJ Rush iz Amerike inače mamac za ljubitelje energičnijeg techna; Funk D'Void iz Škotske vlasnik najpoznatijih techno klasika, dok iz iste zemlje stižu i dvojac Silicone Soul čija glazba pomiče granice underground housea. Među najavljenima tu su još i Mark J. iz Španjolske – DJ, novinar, kritičar klupskog života Barcelone; Dejan Miličević iz Srbije – jedan od najpoznatijih regionalnih Dja, te Speedy iz Beograda čija karijera vrtoglavo raste posljednjih godina.

Podsjećamo, cilj je festivala ispromovirati Trogir kao novu party destinaciju među mladima, te se ove godine u dva dana očekuje oko 20.000 posjetitelja.

Nakon što su rane ulaznice po promotivnoj cijeni od  99 kuna planule u samo nekoliko dana od danas su u prodaji regularne festivalske ulaznice po posebnoj cijeni za državljane Hrvatske i okolnih zemalja po cijeni od 149 kn putem online servisa www.entrio.hr te njihovih poslovnica (www.entrio.hr/outlets).