Moondance festival: Stižu Dave Clarke i Saytek

Veliki dan za sve technoljupce! Nakon dugo isčekivanja Moondance festival objavio je datume za svoje treće izdanje. 31.7. i 1.8. Trogir će ponovo postati središte elektroničke glazbe u Dalmaciji. U ambijentu srednjovjekovne kule Kamerlengo nastupiti će više od 20 izvođača u dvije noći parti programa. Neki od najpoznatijih techno izvođača kao i legendi scene nastupiti će na spektakularnoj pozornici s fantastičnim razglasom i rasvjetom.

Prošle godine je mnogim pravim partijanerima Moondance bio prvi izbor u velikoj festivalskoj ponudi. I nisu se razočarali. Moondance je prošle godine posjetilo više od 7000 partijanera u dvije festivalske večeri i uživalo u ritmovima omiljenih dja na fantastičnoj lokaciji.

Jedan od najavljenih headlinera prve večeri je beskompromisni techno revolucionar Dave Clarke. Novo izdanje festivala donosi novitet u drugoj festivalskoj večeri koja će biti usmjerena na live elektroniku. Jedan od headlinera Saytek iz Londona kome je ovo premijerni hrvatski nastup i koji će uživo pokazati što sve njegove mašine mogu.   

Osim noćnih događanja Moondance ove godine nudi i boat partije s popodnevnim izletima do prekrasnih plaža Drvenika Velog i Drvenika Malog.

Rane ulaznice po cijeni od 99 kn u prodaji će biti od ponedjeljka 18.5.