Najbizarnije Valentinovo u gradu!

ROOM 100 i Judino drvo predstavljaju vam najbizarnije Valentinovo u gradu!

Iz metropole svjetske zabavne industrije, Las Vegasa, dolazi nam SwingShift SideShow,  čuveni duo ekstremnih cirkuskih freakova!

Andrew S. i Kelvikta the Blade, i sami zaljubljeni par, na sceni Judinog drva priuštit će vam vrišteću verziju klasične karnevalske zabave- uz gutanje mačeva i vatre, bacanja noževa do inovativnih točaka demonstracije kontrole uma i body arta.

Stručnjaci National Geographica u seriji „Humanly Impossible“ proučavali su fizionomiju svega što se krije iza ovih bizarnih i opasnih točaka.  Andrew S. za njih je demonstrirao snagu svojih očnih duplji podižući istima predmete ili vukući automobil (!), te balansirajući cijelu težinu svoga tijela na vrhu koplja, bez da se ozlijedi. Kelvikta je pred kamerama kroz duboko mišićno tkivo svoje ruke probila metalni ražanj, bez trajne štete. Istraživanje je pokazalo da se ne radi o nikakvim trikovima već o samoj fizičkoj i psihičkoj spremnosti da se ovakve bizarnosti izvedu! Andrew S. također se nalazi i u Guinnessovoj knjizi rekorda kao osoba koja je provukla najduži metalni objekt kroz usnu i nosnu šupljinu – 3,63m!

Budite dio prve sideshow izvedbe u Splitu i pogledajte Kelviktu i Andrewu, dok su još živi 

Za glazbene dio ove antivalentinovske proslave zadužen je Judin rezident DJ Kid Va.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 50 kn u Design hostelu Goli ± Bosi (pretprodaja završava u petak 13.2. u 20:00), dok će na Valentinovo za ulaz trebati izdvojiti 60 kn.

Za naše čitatelje osigurali smo nekoliko ulaznica, a sve što morate napraviti je poslati vaše podatke na karte@split.com.hr s naznakom SwingShift SideShow. Dobitnike ćemo obavijestiti mailom u petak, 13.2.2015..

Program nije primjeren za publiku mlađu od 21 godine i osobe osjetljivijih moralnih nazora i želudaca.