Najbolji splitski komičari ovog vikenda u Lori!

SplickaScena prvi put u svom gradu izlazi iz klupskih okvira na veliku pozornicu i svim ljubiteljima komedije donosi sat i pol ispunjen smijehom!

Do sada su punili klupske prostore po Splitu, dvorane po Dalmaciji i šire, oduševljavali publiku gdje god su nastupali, no stigao je trenutak da se u gradu pod Marjanom pred velikim auditorijem pokažu u najboljem svjetlu. Oni koji ih do sada nisu gledali otkrit će novu dimenziju splitskog humora koji je življi i žešći nego što možda slute.

Splitski komičari će na ovom specijalnom stand-up comedy show-u izvoditi probrani materijal brušen na brojnim nastupima pred tisućama nasmijanih ljudi. Idealna je to prilika za sve one koji će ih prvi put upoznati, kao i za vjernu publiku koja će moći čuti presjek njihova dosadašnjeg rada. Najavljuju da će se u Lori varit više nego u škveru!

Nastupaju: Vanja Dobrijević, Ivica Lazaneo, Ivo Musulin, Tomislav Primorac, Josip Škiljo i Ante Travizi.

Preostale ulaznice, kojih je sve manje, dostupne su online putem sustava Croatia Tickets i Entrio na bit.ly/posplickiCT i bit.ly/posplickiEN te na Entrio fizičkim prodajnim mjestima. Požurite dok ulaznica još ima i ne propustite se nasmijati do suza uz SplickuScenu - šest komičara, masu baza, jedan show – STAND-UP po SPLICKI!