Najnoviji SF hit sa Scarlett Johansson u Cineplexxu

Mišljenje je kritičara da se sve što snimi Scarlett Johansson isplati pogledati. Ne možemo reći da se ne slažemo. U novom kino tjednu Cineplexxa City Center one pogledajte SF spektakl LUCY sa Scarlett Johannson i Morganom Freemanom u naslovnim ulogama.

Luc Besson, scenarist i redatelj koji potpisuje hitove Nikita, Leon i Peti element, osmislio je najčvršće i najpamtljivije heroine u novijoj povijesti filmske umjetnosti. Ovog puta režirao je akcijski triler Lucy koji pokazuje što sve jedna žena može postići ako otključa 100% kapaciteta svojeg mozga i dopre u najudaljenije kutke svojeg uma.

Naizgled krhka djevojka - Lucy, oteta je kako bi postala ljudska mula, transporter vrećice nepoznatog sadržaja u svom trbuhu. No, transportirana kemikalija zbog nepredviđenog događaja iscuri i Lucyno tijelo ju apsorbira te počinje prolaziti kroz nezamislive promjene. Lucy se ubrzo pretvara u svemoćnu ratnicu koja umjesto 10% koristi cijeli svoj mozak. Kako bi saznala što se s njom događa Lucy se obraća za pomoć profesoru Normanu (Morgan Freeman).
Srijeda je dan za film. Ne propustite pogledati najnovije hitove po sniženoj cijeni ulaznice od samo 19 kn. Posjetite web www.cineplexx.hr , pogledajte koji su filmovi najgledaniji, pročitajte komentare, ostavite preporuku i rezervirajte ulaznicu.

Vidimo se Cineplexxu City Center one Split!