Najpoznatije kornjače ponovno na velikom platnu

Leonardo, Raphael, Donatello i Michelangelo stigli su u Cineplexx! Jedinstveni heroji s oklopom se vraćaju kao nova generacija Nindža kornjača koja izranja iz kanalizacije New Yorka. Priču o njihovom laboratorijskom postanku i neraskidivom bratstvu na velika platna donosi mega-producent Michael Bay.

U najnovijoj filmskoj ekranizaciji, kriminal i strah šire se ulicama, a Shredder i njegov zli Foot Clan obračunavaju se s policijom i političarima. Budućnost ne izgleda perspektivno dok se ne pojavi četvorka koja je preživjela neuspjeli znanstveni eksperiment. Suočeni sa Shredderovim dijaboličnim planom za dominaciju, Nindža kornjače, neustrašiva reporterka April O’Neil (Megan Fox) i njen kamerman Vern Fenwick (Will Arnett) udružuju se ne bi li spasili stanovnike New Yorka. Pogledajte ih u 3D-u!

Novi kino tjedan donosi i bogatu čaroliju okusa uz dva kulinarska filma – Glavni kuhar i Indijski začin na francuski začin. Jon Favreau i Helen Mirren probudit će vam strast za kuhanjem, a oba filma dolaze uz veliko upozorenje: NE GLEDATI NA PRAZAN ŽELUDAC!


Srijeda je dan za film. Ne propustite pogledati najnovije hitove po sniženoj cijeni ulaznice od samo 19 kn. Posjetite web www.cineplexx.hr , pogledajte koji su filmovi najgledaniji, pročitajte komentare, ostavite preporuku i rezervirajte ulaznicu.
 

Vidimo se Cineplexxu City Center one Split!