Nakon Rijeke, Karlovačko RockOff stiže i u Split!

Četvrta sezona festivala Karlovačko RockOff 2017. započela je prošlog vikenda sjajno posjećenim koncertom u Rijeci na kojem su se festivalskim finalistima, pred 2000 posjetitelja, pridružila i velika imena poput Let3, Goran Bare & Majke te Kojota. Žiri u sastavu Lada Furlan Zaborac (Bambi Molesters), Damir Martinović Mrle (LET3), Alen Marin (Kojoti), glazbeni producent Denis Mujadžić Denyken i umjetnički direktor Hrvoje Horvat, imao je težak zadatak odabrati prvog superfinalista. Nakon prebrojavanja glasova, odlazak u superfinale osigurala je grupa Dno iz Zagreba.

Festival se nastavlja ovog petka u Splitu, u klubu Plan B na Žnjanu, a tom prilikom predstavit će se nova četiri finalista koja su zaslužila prolaz u ovogodišnju završnicu Karlovačko RockOffa.

Iako su na sceni već 17 godina, na festivalu će debitirati Brain Holidays, nositelji domaće reggae scene iza kojih su već tri studijska albuma. Začetnici dalmericane, duo Nezahvalnici, ovog puta nastupit će u bendovskoj varijanti, dok će čakovečki Audio Detektiv predstaviti svoju alter pop rock kombinaciju. Posebno zanimljiv bit će i duo Cubies sa svemirskim miksom „pop, rock, dance elektronike“.

Pjesme svih ovogodišnjih sudionika odnedavno možete slušati i na festivalskoj kompilaciji u izdanju Croatia Recordsa, a jedan od četiri splitska finalista pridružit će se pobjedniku riječkog finala, bendu Dno, na velikoj završnici u Zagrebu, 3. studenog.

Više o Karlovačko RockOffu pratite na službenim web i facebook stranicama.