Nastavak remek djela Sin City u Cineplexxu

U novom kino tjednu Cineplexxa City Center one, uronite u portret mračnog Basin Citya, prepunog fatalnih žena, okorjelih zločinaca i netipičnih junaka. SIN CITY 2: VRIJEDNA UBOJSTVA je neo-noir remek-djelo koje potpisuju Robert Rodriguez i Frank Miller na čijim grafičkim romanima je film i baziran.

Nastavak hita iz 2005., zapravo je prequel koji se sastoji od četiri zasebne priče koje su ponovno okupile impresivnu glumačku postavu: Jessica Alba, Rosario Dawson, Mickey Rourke, Bruce Willis (svi se pojavljuju i u prvom nastavku) te novopridošli Joseph Gordon-Levitt, Josh Brolin, Jamie Chung, Christopher Lloyd, Julia Garner i Ray Liotta. Dodajmo da je cameo ulogu ostvarila i Lady Gaga.

Iz programa izdvajamo i romantičnu dramu AKO OSTANEM s Chloë Grace Moretz. Sedamnaestogodišnja Mia (Moretz) imala je sve u životu: divnu obitelj, dečka koji ju obožava i perspektivnu budućnost. Dok razmišlja o izboru koji mora učiniti, važući između školovanja na Julliardu koje uključuje napuštanje obitelji i dečka, jednog snježnog jutra sve će se promijeniti. Mia i njezina obitelj sjest će u automobil nakon čega ništa više neće biti isto… Inspirativna priča o životu, ljubavi, glazbi te nadi koja nas ne smije napustiti ni u najtežim trenucima već je očarala milijune čitatelja, a ove godine "Ako ostanem" napokon je došao i na velika platna!

Najmlađi će se razveseliti šašavoj svemirskoj avanturi u BIJEGU S PLANETA ZEMLJE. Kada lakovjerni astronaut Scorch Supernova odgovori na SOS poziv nepoznatog pošiljatelja i krene u pomoć, upast će u zamku totalno šašavih svemiraca… SINKRONIZIRANO!

Posjetite web www.cineplexx.hr , pogledajte koji su filmovi najgledaniji, pročitajte komentare, ostavite preporuku i rezervirajte ulaznicu.
Vidimo se Cineplexxu City Center one Split!