Nastavlja se vrhunska zabava na Zvončacu: „Očekuje nas ludih mjesec dana!“

Nakon izvrsnog Split Park Festivala, koji je domaće i turiste osvojio sjajnim koncertima te vrhunskom gastronomskom ponudom, objavljena je lista izvođača koji će, kroz sljedećih tridesetak dana, nastupiti na najnovijoj splitskoj ljetnoj pozornici i event zoni pod imenom Kolur Zvončac.

Službeno otvaranje Kolur Open Aira posvećeno je legendarnom Oliveru Dragojeviću. Ovog će petka, 28. srpnja u 20 sati, Oliveru u čast, na koncertnoj večeri pod nazivom „Ka i uvik, gledan more“ nastupiti dobro poznata Ivana Kindl, zatim Ive Županović te mlade nade domaće glazbene scene Alen Đuras i ToMa. Odmah sljedećeg dana, u subotu 29. srpnja večer je posvećena još jednoj legendi naše scene, Dinu Dvorniku, na kojoj će nastupiti Dino Dvornik Tribute Band uz nikad zaboravljene hitove „kralja funka“.

Kroz sljedećih mjesec dana, u spektakularnom ambijentu će nastupiti još Kuzma i Shaka Zulu te Prljavo Kazalište, a Kolur Open Air će zatvoriti posebna večer posvećena, zauvijek aktualnoj, hrvatskoj trash glazbi pod nazivom „Taking The Trash Out“, u subotu 19. kolovoza. Svi koncerti počinju u 20 sati.

Ideja nam je oživjeti dio grada koji je bio nepravedno zapostavljen iako se još uvijek svi sjećamo legendarnih plesnjaka koji su se odvijali na Zvončacu. Stvaramo jednu urbanu priču, idealnu za domaće i turiste, koja će tijekom cijele godine kombinirati najbolje s naše glazbene i gastronomske scene. Puno smo još iznenađenja pripremili, vidimo da nas ljudi prate i to nam je najvažnije, jer Split zaslužuje samo najbolje, ali nećemo o tome još, čeka nas ludih mjesec dana!“ – poručili su iz organizacije Kolur Open Air-a.

Posebno obilježje Kolur Open Air-a bit će bogata i raznovrsna ponuda pića, s naglaskom na vrhunske koktele s potpisom, nastale u suradnji s poznatim dalmatinskim koktel dvojcem Nikolom Rojnicom i Antom Žigom. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan, svakog radnog dana od 17 sati do ponoći, a ulaznice za koncert Prljavog Kazališta možete nabaviti putem sustava Entrio, na ovoj poveznici. Dodatne informacije o Kolur Open Airu možete pronaći na Facebooku i Instagramu