Nemojte zaobići sljedeći Modni Alter Ego

Sve cure (i pokoja muška duša) kojima je stalo do toga da odjenu nešto unikatno i originalno, jučer su se našle na Modnom Alter Egu, prodajnoj izložžbi koja je za mjesto radnje izabrala O'Haru, a izlagala različite rukotvorine - od odjeće, nakita, ukrasa za žživotni prostor i još svakojakih drugih radosti.

Svoje radove mahom privlačne ženskom spolu su prezentirali Obekei, Crazy Legs, Little Bee Mine, Tips, Piece of Cake, B*Cheese, Danijela Budić, Hidden Stash, Meri Perlain i Cakes by Ana, a upriličen je i modni buvljak na kojem se moglo naći zgodnih komada po poprilično pristupačnim cijenama pa je tako modni buvljak ovom prilikom prodajom i prošao bolje od prodajne izložbe. Ugodno druženje popriličnog broja posjetitelja nastavljeno je uz ćakulu i kavu te razmjenu novih kreativnih ideja i budućih projekata.

Mažda su tek rijetki otišli s krpicom više za svoj ormar, svejedno je zaista zadovoljstvo vidjeti toliko kreativnosti na jednom mjestu i čak ako su nam novčanici tanki za kupnju unikata, i samo podrška i poticaj na daljnji kvalitetan rad, ovim kreativcima koji su započeli svoj put prema uspješnom poslu, sigurno znači puno! Sljedeći Modni Alter Ego svima - nezaobilazan!


Galeriju pogledajte na Facebook stranici