Nina Badrić održala koncert na Sustipanu

Čarobni Sustipan sinoć je odisao potpnom suradnjom publike i izvođača. Riječ je o Nini Badrić, koja je puna pozitive i energičnosti, stala pred splitsku publiku na Sustipanu i tako održala svoj prvi ljetni koncert u gradu pod Marjanom. Sa nešto malo kašnjenja pred splitsku punliku pojavila se s uvodnom pjesmom Dani i godine, pobjedničkom pjesmom Cesarice- hita godine.

Paleta pjesama bila je šarolika, od novijih pjesama, preko poznatih hitova iz 90-tih do obrada pjesama od Massima i Gibonnia, a čak je i svoje mjesto pronašla obrada "I am so excited''.

Zbijajuči šale gotovo cijelu večer Nina je publiku digla na noge već u prvoj pjesmi i tako ju održala do kraja koncerta i samo poneko je ostao vjeran svojoj dekici na travi. ,,Uložit ću i ja u sebe- ugradit ću si  grudi; vidiš da čovjek može uspjeti i bez velikih grudi'', Nina se šali na svoj račun,a zatim nakon toga nadodaje: ,,Kakva čarobna noć!''- svima je tada bilo jasno da slijedi pjesma Čarobna noć koja svojim stilom odskače od drugih Nininih pjesama. Dodatak koji je Nina poklonila pubilici bio je nejvjerovatan šećer na kraju- gitara i ona kao vokal, a među pjesmama dueta bila je i poznata Oliverova ,,Zbogom ostaj ljubavi''. No, za kraj ipak je publika tražila pjesmu koja je obilježila 2017. godinu- Dani i godine te je njom Nina zatvorila svoj koncert nadodavši: ,,Vozite oprezno doma, bila je ovo čarobna večer. Hvala vam ljudi moji!''

Foto: Tea Petra Božinovski