NINA BADRIĆ: Žene su stvorene da se maze i paze

Ulaznica za koncert Nine Badrić u splitskoj Spaladium Areni 8. ožujka svakog je dana sve manje. Prvi kontigent je rasprodan u rekordnom roku i jedno je sigurno - Dalmacija želi s Ninom proslaviti Dan žena. A jednako veselje osjeća i naša diva koji ne može dočekati dolazak u Split. 
"Ne postoji bolje i ljepše mjesto na svijetu od Splita na kojem bih željela biti za Dan žena. Toliko dugo sanjam i želim taj koncert u Spaladium Areni da sam već sada uzbuđena zbog njega - reklaa nam je Nina koja u malom intervjuu otkriva još neke detalje svog splitskog spektakla.

Što nas očekuje u Spladium Areni?
Ja ću svoje srce ostaviti tamo...to znam. A isto tako znam da je splitska publika posebna po mnogo čemu. Ona ima topline, force i veliku emociju. Kad se sretnemo sigurna sam da će to biti koncert za pamčenje.

Iza vas je uspješna godina, singl "Rekao si" koji ne silazi s prvog mjesta top ljestvice, rasprodani koncerti u Zagrebu i diljem Lijepe naše, uspješna sezona u showu Zvijezde, zaista imate puno razloga za slavlje?
Zaista je puno razloga za slavlje, no to je nešto što je iza mene. Ispred mene su prekrasne stvari nove pjesme puno divnih koncerata. Sakrila sam sebe u neki svoj mikro svijet i u njemu samo volim i postojim.

Što novo pripremate, kada će novi album?
Nove pjesme su spremne i ove godine izlazi album.

U Splitu slavimo Dan žena, koliko je važno slaviti – žene?
Svaki dan je dan za slavlje života. Mi žene smo u načelu krhkija bića od muškaraca, ali puno toga je na našim leđima i tko god da bile, čime se god bavile ipak smo na početku i na kraju dana samo obične žene. Žene su stvorene da se čuvaju, maze i paze. Divna je poruka koju je netko davno rekao: Ponašaj se prema ženi kao što bi želio da se netko ponaša prema tvojoj kćeri ili majci.

 
Ulaznice u pretprodaji u sustavu Eventim:

100,00 kn - parter
130,00 kn - donja tribina sjedenje

Više o događaju saznajte u Facebook eventu