'Novi Terraneo' sramežljivo otkrio prve adute

Mnogi su očajavali kad je Terraneo najavio pauzu, ali tvorac Žednog Uha i Terranea se vraća u Šibenik sa SuperUhom. Rezervirajte svoje vrijeme 3.-5. kolovoza za najmlađi hrvatski glazbeni festival koji već ima tri najavljena nastupa.

Na desetak minuta hoda od katedrale Svetog Jakova prvo SuperUho će otvoriti Black Lips, bend koji je nastupio na Žednom uhu prije 7 godina. Drugi dan je rezerviran za Šibenčane Diskodelije, a festival treći dan zaključuju domaći ABOP. Ove tri atrakcije nisu kompletan line-up budući da se čini da će ih biti barem još 5, ali očekuju nas i popratni festivalski sadržaji.

Organizatori novi festival najavljuju riječima: „za razliku od hrpu sjajnih, ali i masovnih ljetnih festivala, SuperUho Festival, po ugledu na svojeg starijeg brata Žedno uho, zadržat će svoj prepoznatljiv intimni format uživanja u glazbi, te očekujte svima drage bendove uz samo more.“  

U Splitu trenutno nije moguće kupiti ulaznice na prodajnim mjestima, po cijeni od 250kn se mogu nabaviti na stranicama Dirty Old Empire.

Više o SuperUhu pogledajte na njihovoj Facebook stranici.