Novo u Cineplexxu: Po jedan ženski, sportski i domaći film

U Cineplexx kinu u City centru one čekaju vas tri nova filmska naslova, jedan za sve pripadnice ljepšeg spola, jedna sportska drama i film za sve ljubitelje domaćih ostvarenja!

U filmu Osveta na visokim petama naslovnu ulogu nosi kraljica komedija Cameron Diaz, koja je zajedno sa ženom i ljubavnicom svog dečka u potrazi za osvetom tom istom dečku! Obvezna kinodestinacija za sve cure, kao i za muškarce koji žele saznati kako funkcionira ženski mozak!

Kevin Costner nas čeka u sportskoj drami Dan odluke, u kojem je on direktor Cleveland Brownsa, kluba američkog nogometa, i učinit će sve da na godišnjem izboru novih igrača, poznatom kao „Draft Day”, prvi odabere pojačanje za svoj tim. Konkurencija je žestoka, kao i pravila igre. Ona se mogu slijediti, ali i stvoriti nova!

Svi ljubitelji domaćeg filma neće propustiti 3D tragikomediju Petra Oreškovća, Simon Čudotvorac! Nakon slučajnog saznanja o smrti majke svoje bivše ljubavi Mine, Simon odluči ukrasti njezino tijelo kako bi u Mini izazvao katarzične procese i učinio nešto za nju...

U subotu, 10. svibnja Cineplexx je pripremio i Family Day uz filmove „Zvončica i tajna krila“, „Čudesni Spider-Man 2“ i „Rio 2“ čiji su sponzori Dukatino i Zabavnik 24 sata čije će besplatne primjerke dobiti svako dijete koje dođe posjetiti kino Cineplexx City Center one u Splitu!

Vidimo se i ovoga tjedna u kinu Cineplexx City Center one!