Novu koncertnu sezonu u Judinom drvu otvara riječki My Buddy Moose

My Buddy Moose četveročlani je bend iz Rijeke okupljen u rujnu 2004. godine.

Glazba koju stvaraju oslanja se na široku lepezu stilova popularne glazbe, od rock'n'rolla i punka do soula i countryja.

My Buddy Moose pozornost publike skreću na sebe 2004. i 2005. godine kada promovirajući svoj demo materijal i prvi album „My Buddy Moose“ dijele pozornicu sa svjetski poznatim imenima poput Franz Ferdinanda, Morisseya, Stevea Wynna, The Saintsa i The Strangea.

Prvijenac My Buddy Moosea osvanuo je i na mnogim listama najboljih izdanja 2006. godine, a internetski portal Muzika.hr proglasio ga je najboljim rock albumom godine.

Uz nesmanjeni intenzitet koncertnih predstavljanja u Hrvatskoj, Sloveniji i Austriji bend ponovno ulazi u glazbeni studio i 2010. godine na tržištu se pojavljuje album "Wonderful Feeling Of Emptiness" koji izaziva jednoglasno oduševljenje glazbenih kritičara.

Da su My Buddy Moose biser americane prepoznao je i sam kralj žanra, uvrnuti kantautor iz Tucsona i lider kultne alter country rock grupe Giant Sand - Howe Gelb, koji se u na novom albumu MBM pojavljuje u ulozi gosta kao gitarist.

Posljednji album benda "Shine! Shine! Shine!" objavljen početkom 2013. godine snimljen je pod producentskom palicom legendarnog Chrisa Eckmana, a kritika ga ocjenjuje „svjetskim, a našim“ i „umjetnički dojmljivim, no bez mogućnosti komercijalne oplodnje truda, rada i vremena u lijepoj našoj glazbenoj lakonotnoj močvari. “

Ulaznice za koncert na vratima kluba po cijeni od 30,00 kn, a na nekoliko čitatelja osigurali smo besplatan upad. Sve što morate napraviti je poslati vaše podatke na karte@split.com.hr s naznakom My Buddy Moose. Dobitnike ćemo obavijestiti mailom u petak.