Od vrućine pobjegnite u Cineplexx kina

Novi kino tjedan u Cineplexxu obilježit će dugoočekivana ekranizacija Herkula s Dwayne Johnsonom u naslovnoj ulozi. Herkul je povijesno-akcijski film snimljen prema popularnom stripu Radical Comicsa. Temeljen na klasičnom mitu i prepun spektakularnih efekata, Herkul će ispričati priču o najsnažnijem čovjeku-polubogu i zadacima koji su bili stavljeni pred njega. Uz Dwaynea Johnsona u Herkulu ćemo gledati i dobitnika Zlatnog globusa Iana McShanea, Rufusa Sewella, Josepha Fiennesa, Petera Mullana te za Oscara nominiranog Johna Hurta.


22 Jump Street nastavak je iznimno uspješne komedije 21 Jump Street iz 2012. g. koja je u svjetskim kinima zaradila preko 200 milijuna dolara. Nakon što su prošli kroz srednju školu (dvaput), policajce Schmidta (Jonah Hill) i Jenka (Channing Tatum) očekuju velike stvari nakon što preuzmu tajni zadatak i nađu se na lokalnom fakultetu.


Na tjednom repertoaru nalazi se i jedna neobična priča - „Njegov zločesti veseljko“. Karizmatični žigolo i ženskaroš upada u nepriliku kada njegov penis napušta njegovo tijelo i preuzima ljudski oblik.

Ne propustite ni pretpremijerne projekcije horora Pročišćenje: Anarhija koje će se održavati od 24.07. do 30.07.

Za dame je rezervirana posebna večer – Ladies night 31.07. uz film Snimka seksa i prigodne poklone.


Cjeloviti kino program i rezervacije ulaznica na www.cineplexx.hr

Vidimo se u Cineplexxu City Center one Split!