Odlazak u kino imperativ je nezaboravnog druženja

Svi volimo film. Bez obzira jesmo li ljubitelji Ratova zvijezda, uživamo li u romantičnim komedijama ili jednostavno ne možemo prestati gledati reprize kultnog Terminatoru, ono što nas povezuje s filmom je druženje, smijeh i dobra zabava. Film nije samo sedma umjetnost, već sve što dolazi s njime – miris svježih kokica, udobne fotelje, kristalno jasna slika na velikom ekranu te besprijekorni zvučni efekti.

Da kino ostaje glavna destinacija nezaboravnih trenutaka potvrđuju i protagonisti image kampanje najvećeg istočnoeuropskog lanca multipleks kino dvorana, Cineplexxa. Jedan od najpoznatijih regionalnih YouTubera, Matija Lazarević (@LayZ), splitska influencerica Vedrana Ilić (@mucepheli_by_vedrana), zagrebačka YouTuberica, Ana Zibar (@zenskisvijet), te obitelj Makjanić (muž Toma, djeca Mladen i Maria) s Hvara gdje četiri zida kuće drži mama Anastazija (@stazisweets), na jedan dan zamijenili su svoje svakodnevne aktivnosti splitskim Cineplexx multipleksom i moramo priznati kako su se osjećali kao doma. Da je kino zabava za cijelu obitelj, da se u kinu rađaju neke nove ljubavi dok grickate prefine kokice udobno smješteni u kino sjedala u kojima se osjećate kao doma, pokazuju nam akteri koji jednostavno, nakon cijelog dana, jednoglasno izjavljuju kako vole Cineplexx koji im pruža kvalitetno izdvojeno vrijeme.

Kino je odrediše dobre zabave za sve koji vole provoditi slobodno vrijeme uz društvu najdražih osoba, a svjetski trend odlaska u kino ne prestaje. Dvorane se opremaju najnovijom tehnologijom koje pružaju potpuni užitak gledanja, poput MX4D dvorane u Cineplexx multipleksu City Centera one Split, a u raznolikoj ponudi svatko može pronaći nešto po svom ukusu. Bez obzira o kojoj vrsti filma je riječ, Cineplexx svojim posjetiteljima pruža jedinstveni doživljaj gledanja filma kojem se neprestano vraćaju u City Center one East Zagreb i Split.