Okupljanje STAR WARS fanova

Povodom dolaska jednog od najiščekivanijih filmskih naslova desetljeća u Cineplexx kina, City Center one Split organizira brojne aktivnosti kako bi zajedno s posjetiteljima proslavili buđenje Sile! Ovu nedjelju, 13. prosinca (  od 11 do 13 i od 17 do 20 h na prvoj etaži, ispred trgovine Tezenis) , sudjelujte u jedinstvenoj borbi svjetlosnim mačevima i tematskim Star Wars igrama u organizaciji hrvatske Star Wars udruge. Fotografirajte se, sudjelujte u raznim igrama, osvojite nagrade i budite dio magične Star Wars atmosfere!

Sila vas zove u City Center one Split!  

Detalje potražite na: cineplexx.hr

Ponoćna projekcija

Svi fanovi koji žele među prvima u Hrvatskoj pogledati sedmi nastavak Ratova zvijezda, imaju priliku za to u noći između 16. i 17. prosinca u 00:01h na posebnoj ponoćnoj projekciji u svim Cineplexx kinima!
 

Posebna pogodnost za najveće fanove!

U četvrtak, 17. prosinca, prvih 10 posjetitelja koji se pojave kostimirani u neki od likova sage "Ratovi zvijezda" i kupe ulaznicu za projekciju u 20h, svoju će kino ulaznicu dobiti gratis!
Odlučite na kojoj ste strani strani Sile, pustite mašti na volju i vidimo se u kinima Cineplexx Centar Kaptol, City Center one Zagreb East ili Split!