U manje od 24 sata rasprodan koncert Olivera u Spaladiumu!

Update: RASPRODANO!

--

Slavlje OLIVERovih 70 započelo je u ožujku u zagrebačkoj Areni, a Oliverov grad čuvao se kao događaj uoči rođendana. Oliver i Zagrebačka filharmonija prvi puta će se predstaviti Splitu u toj postavi. Među svim galzbenicima vlada iznimno uzbuđenje uoći koncerta a gradski kuloari naveliko bruje o ogromnom interesu Oliverovih sugrađana za ovaj izniman događaj.

Iako uživa povlašteno mjesto na glazbenoj sceni ostaje dodirljiv za svakog poklonika i otvoren za suradnje s kolegama i sudjelovanje u mnogim projektima. Nakon toliko godina, danas, jednakim žarom i voljom sjeda za klavir, svira, pjeva, snima nove pjesme i koncertira.

Uz pratnju Zagrebačke filharmonije pod ravnanjem prijatelja i suradnika maestra Alana Bjelinskog , Ante Gele, Zbora Izvor i naravno svojih Dupina, Oliver najavljuje večer ispunjenu pismom i dobrom zabavom uz najbolju audio i video produkciju.

Iza njega stoje 23 studijska albuma, brojne kompilacije, nagrade struke i publike te koncerti u najpoznatijim svjetskim dvoranama kao što su njujorški Carnegie Hall, londonski Royal Albert Hall, pariška Olympia, Opera House u Sydneyju,...

Ulaznice za ovaj koncertni spektakl u prodaji će biti online putem www.eventim.hr i na prodajnim mjestima Eventima od ponedjeljka, 13. studenog u 13:00.

Kategorije i cijene ulaznica:
a) VIP parter – 260,00kn
b) Parter – 230,00 kn
c) Tribina dolje – 230,00 kn
d) Tribina gore – 190,00 kn