Organizatori Porina i glazbene zvijezde razveselili članove splitske udruge Srce

Kako izgleda kada se spoje velika srca glazbenika i članova udruge Srce pamtit će svi koji su bili svjedoci jednog toplog i veselog druženja.

Organizatori Glazbene nagrade Porin u sklopu Tjedna Porina razveselili su sve generacije članova splitske udruge za osobe s cerebralnom paralizom, a u posjet su im došli predsjednik Upravnog odbora Porina Neven Frangeš, izvršni direktor Porina Tomislav Mrduljaš, legendarni glazbenik Oliver Dragojević, saksofonist Igor Geržina, mlada pjevačica Mia Dimšić te tajnica splitske Hrvatske glazbene unije Ivana Gutović Čičo.

Druženje je započelo dolaskom klaunova doktora, poznatijih kao "Crveni nosovi" koji su odmah razveselili okupljene. Članovi udruge glazbenicima i organizatorima Porina pripremili su malo iznenađenje zapjevavši uz voditelja glazbene radionice Marija Bavčevića Oliverove hitove poput "Nadaline" i "Oprosti mi, pape", a potom su "padali" i dueti od kojih zastaje dah i pusti se suza radosnica.

Glazbene zvijezde odužile su im se zajedničkim nastupom te su zapjevali i zasvirali na opće oduševljenje prisutnih. 

Prekrasno druženje okrunio je prigodnim poklonom Neven Frangeš, a sve je završilo i zajedničkom fotografijom za uspomenu na plemenitu noć uzajamnog darivanja.

Cijelu fotogaleriju i širi tekst potražite OVDJE

Sve ostale informacije i novosti o Porinu možete pratiti na službenoj stranici te na društvenim mrežama: