Otpali Zaz i Manu Chao, za karneval sviraju Jinx

Kako je izvijestio portal Dalmacija News, nema ništa od svojedobno bučno najavljenog gostovanja Zaz ili Manu Chaoa na predstojećem splitskom karnevalu. Umjesto tih velikih glazbenih imena, javlja portal, Splićane će za karneval uveseljavati Jinx. Također, zasad nema ništa ni od nastupa Manu Chaoa povodom Sudamje na Rivi.

Da bi epilog mogao biti ovakav, moglo se naslutiti kad je nedavno na službenim stranicama francuske pjevačice objavljen kalendar njezinih nastupa u 2014. Samo tri dana nakon nesuđenog nastupa u Splitu ona u čileanskom glavnom gradu Santiagu kreće na svoju južnoameričku turneju, a na blagdan Svetog Dujma 7. svibnja nastupa u Frankfurtu. Kako piše Dalmacija News, postojala je ideja da se Zaz ponudi Spaladium Arena za uvježbavanje repertoara za turneju po Južnoj Americi, a zauzvrat bi ona nastupila na karnevalu, no dogovor nije postignut.

Manu Chao na svojim stranicama i nema najavljenih koncerata, a kako je u Hrvatskoj svirao prošle godine teško je očekivati da bi ponovo došao.