Ovaj vikend u Judinom drvu Sola i SEBO K

PETAK 3.11.17.

Nema se tu šta posebno naglašavati..Tko je čuo za Solu, već  o njemu ima i dojam i mišljenje. Ona interna  „da je najstariji tinejđer u gradu“ u stvari je velika vrlina –  ni u pedesetima ga ne napušta onaj žar Dj pulta, pa redovito bez problema odvozi cijelu noć. Baš tako bude i na njegovim rezidentnim večerima u Jude.

Zna Sola puštati svašta, no u Judinom drvu je dogovor da vrti kao - sebi za dušu! Naglasak je na disco disco disco!! Pripoemili smo  i malo iznenađenje u klubu, jer disco nije žanr, disco je stanje!

Vrata u 23, kao i uvijek, do 01:00 ulaz free, poslje ćete izdvojiti 30 kn! Pozivnicu, koja vrijedi kao ulaznica, možete naći u gradu ( Academia Club Ghetto, Galerija Food).

SUBOTA  4.11.

                SEBO K je već itekako poznato DJ ime šta se tiče Berlinske elektronske scene. Prvi put u Splitu i to u Judinom drvu, ove subote 4.11. SEBO K je unikatna i utjecajna pojava – smatraju ga osobom koja određuje, a i snažno utječe na trenutne glazbene trendove u Europi. To mu prvenstveno uspjeva zbog upornog i predanog spajanja klasičnog zvuka Chicaga i Detrioda, Deep housa, techna i udaraljkaškog groova.

Warm up Jake Tekk, poslje vrti domaćin Miro.

Upad 60 kn pretprodaja ( Academia Club Ghetto, Galerija Food), 80 na dan. Nagradna igra objavljena na FB sgtrtanici kluba!


https://www.facebook.com/djsebok
https://soundcloud.com/sebo-k
https://www.residentadvisor.net/dj/sebok