Ovaj vikend u Judinom drvu zabavite se uz Solu i Jay Haze

Petak, 13.10. 2017. /// SOLA 54

„FROM  OLD SCHOOL TO NEW SCHOOL“

Kao što smo najavili na konferenciji za medije prilikom otvorenja kluba, red je da drugi resident (nakon Ante Jakira) pokaže što zna i utabana put svojoj publici.  Tepaju mu da je legenda grada i najstariji teenager u Splitu, naravno u pozitivnom smislu.  Jer je ova DJ pojava sinonim za dobru zabavu jos od osamdesetih godina, a njegova dugogodišnja rezidencija u Metropolisa je ušla u povijest klupske glazbe u Splitu.

Premda je prošlu sezonu bio resident- miljenik publike iz „Kameleona“ i   „Centrala“, Sola se u 'Drvo' vraća u onom izvornom izdanju, puštajući prvenstveno ono u čemu on sam uživa, a publiku vraća u plesni delirij.

Kako bi sve dobne skupine ljudi bile rasplesane i sretne u našem hangaru, kako bi clubbing ponovo postao clubbing, svoju večer u Jude imat će neponovljivi DJ koji puni splitske klubove bez facebooka i soundclouda -  DJ SOLA!

Na zagrijavanje Vas pozivamo u „Galeriju“:  popijte cugu, skupite pozivnicu i uhvatite ritam uz DJ Mira

Upad u Judino drvo je 30 kn, vrata od 23:00
Curama besplatno do 01:00

 

Subota, 14.10. 2017. /// JAY HAZE

Teško je ukratko ispisati desetogodišnju glazbenu Hazeovu karijeru, no u najkraćim crtama bilo bi :   DJ, producenta , vlasnik labela te  velikog humanitarca.  Bilo da sjedi u studiju ili stoji za DJ pultom, smatraju ga odličnim pokretačem publike. Prije dvadesetak godina napušta Philadelfiju i seli u Berlin, koji mu je i trenutačna matična luka  gdje se i nalaze njegove house/techno record labelovi: TuningSpork and Contexterrior. Objavljuje redovito i za druge labele ali pod pseudonimom Fuckpony ili Sub version..

Njegova avanturistička kompilacija Fabric47 (2009) doživljava veliki uspjeh 2010.,,a usput i pokreće njegovu veliku humanitarnu kampanju DJ-i za DRC kako bi pomogao žrtvama rata u Kongu.            

Donirao je sav novac od prodaje CD-eva, u projekt uključio mnoge svoje kolege kako bi prihode i honorare od nastupa donirali upravo uz asnimanje dokumentarca o Kongu i žrtvama rata. Od ostalih humanitarnih akcija, postao je poznat po onoj prikupljanja igračaka i stredstva za djecu, kada je uz ulaznicu u klub posjetitelj trebao donirati i jednu svoju igračku.

 

I dalje aktivan na glazbenom polju, novi album  "Rain Drops and Birds" najavljuje u veljači.

Za nagradnu igru za ulaznice pratite FB stranicu kluba. Vidimo se na podiju!

 

https://soundcloud.com/jayhaze
https://www.facebook.com/luvjayhaze/
https://soundcloud.com/yellenita
https://www.facebook.com/MIRO.UControl/?fref=ts

Upad 50 kn do 00:30, 70 iza