Ove subote warm up party u Antique baru uoči koncerta Miše Kovača

Ostalo je još tjedan dana do najiščekivanijeg koncerta godine u Splitu. Koncert Miše Kovača pod nazivom 'Samo nas nebo rastavit može' koji će se održati u u Spaladium Areni 22. prosinca. Prije nekoliko dana u prodaju je pušten dodatni kontigent ulaznica s obzirom na ogroman interes publike, a za očekivati je kako je pitanje dana kada će Spaladium Arena biti rasprodana. A u subotu, 15.12., će se od  21 sat u splitskom Antique baru održati 'warm up' party uoči koncerta, gdje će nastupiti 'Diktatori' te gost iznenađenja. Zagrijte se svi prije ovog velikog koncerta za koji će vam biti žao ako ga propustite.

 

Ulaznice za koncert koji ne smijete propustiti su u prodaji  putem sustava Eventim i Croatia Tickets i to po cijeni: 99 kuna za parter te 129 kuna za tribine.  Požurite i na vrijeme osigurajte svoje mjesto u dvorani i zajedno s prvim brkom estrade pjevajte pjesme uz koje smo svi odrasli.


Ulaznice za koncert možete kupiti i online na: http://www.eventim.hr/hr/izvodjac/miso-kovac-1913/profile.html te na https://www.croatia-tickets.com/en/event/koncert-miso-kovac-i-gosti