Parni Valjak stiže u Spaladium Arenu

Ovog je kolovoza Parni Valjak u Puli održao koncert za pamćenje. Dupkom puna Arena je gotovo tri sata pjevala i plesala s neumornim glazbenicima koji se nisu štedjeli na pozornici i svojoj su publici pružili nezaboravan koncertni doživljaj koji će pamtiti. Osim set liste koja je bila prepuna hitovima, na najvišem nivou bila je i spektakularna produkcija koja je pratila čitavi show, fenomenalna i svakako jedinstvena scenografija, besprijekorno ozvučenje i energija koja nije prestajala teći od pozornice prema publici i natrag.

Isti vrhunski koncertni spektakl, Parni je Valjak odlučio prirediti i svojoj vjernoj publici u Splitu.

Splićani još uvijek pamte koncert kojeg su ovi glazbeni veterani održali prije godinu i pol na Prokurativama, a sada se vraćaju u moderno okruženje Spaladium Arene. Dana, 19.11.2016. premjestit će kompletnu opremu, za čije je dopremanje bilo potrebno čak šest šlepera, u prostor Spaladiuma, a susret sa uvijek dobro raspoloženom publikom u Splitu nestrpljivo iščekuju.

2u1 !

Publiku očekuje tri sata koncerta koji uz energiju i produkciju mogu stajati uz bok svjetskim glazbenicima i svjetskim organizacijama. Na istom nastupu publika će imati priliku čuti i vidjeti čak dva koncerta - akustični i električni.

A za kraj dečki samo poručuju - 'Dođite na show ! ' -

Za ovu je koncertnu poslasticu bespotrebno je birati epitete. Svi koji su se jednom našli na koncertu Parnog Valjka, znaju kakav ih tretman očekuje, a ništa manje neće dobiti niti publika koja 19.11. odluči doći u Spaladium Arenu.

 

Ulaznice su OD DANAS U PRODAJI !

http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/parni-valjak-split-spaladium-arena-908436/performance.html