Petar Grašo dan prije Valentinova u Spaladium Areni

Dan uoči Valentinova Petar Grašo će održati svoj koncert u Spaladium Areni, a nastupit će i Tonči Huljić & Madre Badessa.
- Veseli nas što je  Petar Grašo odlučio da noć uoči Valentinova održi koncert u Spaladium Areni. Dugo se pripremamo za ovaj koncert i uložili smo već veliki trud i uvjereni smo da će Grašin koncert bit posebni događaj i za Split.  Ponosni smo što je ovu za nas uspješnu 2015. tijekom koje su nastupali svi veliki izvođači  poput Thompsona, Balaševića, Merlina, Čolića, Bajage, klape Intrade ... zatvorila izvrsnim koncertom naše dive Doris Dragović, a evo 2016. otvaramo sa izvrsnim Petrom Grašom – najavio je Grašin koncert stečajni upravitelj Spaladium Arene Perica Mitrović.

Splitski pjevač nastupit će na posebno dizajniranom pozornici s nesvakidašnjim video animacijama, posebno odrađenoj za svaku pjesmu. Produkcija dolazi iz Slovenije , a radi se o produkciji korištenoj na koncertima  Paula Mc Cartneyja, zatim Boccelija, REM-a...

Ulaznice će biti puštene u prodaju sredinom idućeg tjedna po cijeni od 80 do 120 kuna. Poseban popust od 30 kuna će važiti do 1.siječnja 2016. za prvih 100 (zaljubljenih) koji kupe dvije ulaznice. Eto ideje za božićni poklon :)