Pierce Brosnan u špijunskom trileru November Man

Vjerojatno najpoznatiji filmski špijun svih vremena, Pierce Brosnan, vraća se žanru koji ga je proslavio u napetom špijunskom trileru November man kojeg već ovaj tjedan možete gledati u Cineplexxu City Center one.  Peter Devereaux (Pierce Brosnan) izuzetno je opasan i vrhunski istreniran bivši agent agencije CIA, kojeg će misija vrlo osobne naravi povući iz mirovine. Mora zaštiti vrijednu svjedokinju Alice Fournier (Olga Kurylenko) koja bi mogla otkriti što se krije iza desetljećima stare urote. Uskoro otkriva da je i sam postao metom svog bivšeg prijatelja i suradnika Davida Masona (Luke Bracey). Rastu sumnje u postojanje dvostrukog agenta i Devereaux više nikome ne može vjerovati. The November Man je špijunski triler današnjeg vremena. Mračan i realističan, a istovremeno vjeran kultnim filmovima špijunskog žanra.

U novom kino tjednu otvara i napeti horror U mraku katakombe. Tisuće i tisuće kilometara katakombi protežu se ispod pariških ulica. Kada skupina arheologa naiđe na nepoznate kosti, slučajno će otkriti tajnu Grada mrtvih. Putovanje kroz mrakkatakombe odvest će ih u najskrivenije kutke ljudskoga uma…

Ljubitelji lika i djela Denzela Washingtona zasigurno s nestrpljenjem očekuju Pravednika, a razlog više je i posebna Men’s night večer 25. rujna u 20h u Cineplexxu City Center one. Uz odličan film, sve posjetitelje očekuje gratis pivo i Top Gear magazin.


Posjetite web www.cineplexx.hr , pogledajte koji su filmovi najgledaniji, pročitajte komentare, ostavite preporuku i rezervirajte ulaznicu!