Planet majmuna: Revolucija u Cineplexxu

Dugoiščekivani nastavak SF blockbustera, PLANET MAJMUNA: REVOLUCIJA obilježit će novi kino tjedan Cineplexxa City Center one Split. Nova nacija genetski evoluiranih majmuna koje predvodi Caesar nađe se u opasnosti od šačice ljudi koja je preživjela razarajući virus prije deset godina. Mir koji su zaključili ubrzo je narušen i očekuje ih rat koji će odlučiti tko će vladati Zemljom.

Film je nastavak hita Rise of the Planet of the Apes u kojem su majmuni uspjeli pobjeći od onih koji su ih zarobili, dok se svijetom počeo širiti ubojiti po čovječanstvo virus. Caesar, dobronamjerni vođa majmuna, sklonio je svoje pleme u šumu Muir, sklonište blizu San Francisca gdje ga je jednoć odveo njegov ljudski prijatelj Will kako bi pobjegli od zagušljivog grada. Majmuni stvaraju novu zajednicu u šumi Muir dok svijetom hara virus koji je već pobio većinu čovječanstva. Svjetla civilizacije se polako gase i nestaju. Kao i doba ljudi.

U bogatom kinu tjednu biti će ponešto za svačiji ukus. Najmlađi će s veseljem dočekati nastavak avantura Praška Brzića u hitu AVIONI:NEBESKI VATROGSCI, a posebno izdvajamo Family day 19. srpnja gdje posjetitelje osim povoljnijih cijena ulaznica očekuje Dukatino paket i dječji zabavnik te tri hita: AVIONI: NEBESKI VATROGSCI 3D, Kako izdresirati zmaja 2 3D i Poštar Pat. Također, ljubitelji Letećeg cirkusa Monty Pythona ne smiju propustiti posljednji nastup legendarne trupe 20. srpnja od 20h.
 Cjeloviti kino program i rezervacije ulaznica na www.cineplexx.hr

Vidimo se u Cineplexxu City Center one Split!