Početak legende o grofu Drakuli

Poznat je pod mnogim imenima, njegova legenda nadilazi stoljeća, a ove jeseni u Cineplexxu City Center one moći ćete vidjeti kako je prešao na tamnu stranu. Drakula neispričana priča za razliku od mnogobrojnih prethodnika koji su u središte stavljali vampirski svijet Vlada III rođenog u Transilvaniji 1431., upoznaje nas s događajima koji su prethodili stvaranju legende. Ljubav prema najbližima, teška pozicija tijekom turskih osvajanja te odluka koju je morao donijeti glavne su teme ovog atraktivnog filma s odličnom glumačkom postavom (Luke Evans, Sarah Gadon, Dominic Cooper, Samantha Barks).

Davatelj je novi filmski uradak redatelja filmova "Patriotske igre" i "Skupljač kostiju", Phillipa Noycea. Utemeljen na knjizi Loisa Lowryja, ovaj film priča o naizgled savršenom svijetu. Kada Jonas napuni 12 godina bude odabran postati Primačem sjećanja. Prolazi trening kod starca koji se zove The Giver/Onaj koji daje. Od njega Jonas doznaje o ratu, nesreći i boli "pravog" svijeta. Ubrzo spoznaje da je njegov svijet lažan. Što će on učiniti sad kad poznaje drugu stranu?

Najmlađe očekuje urnebesna zabava uz pobjednika showa Britanija ima talent – Psa Pudseya u njegovom prvom filmskom ostvarenju!Ne propustite niti pretpremijerne projekcije filma Nestala. Napeti triler s Ben Affleckom će vas natjerati da do samoga kraja sumnjate da li je kriv!

Posjetite web www.cineplexx.hr , pogledajte koji su filmovi najgledaniji, pročitajte komentare, ostavite preporuku i rezervirajte ulaznicu! Vidimo se Cineplexxu City Center one Split!