Poslušajte Petru Hrgović i Giuliana

Udruga osoba sa cerebralnom paralizom Srce iz Splita pokrenula je kampanju za nastavak financiranja terapijskih i kreativnih radionica Udruge Srce u sklopu koje objavljujemo zabavna videa - covere domaćih hitova u izvedbi članova Udruge, uz podršku autora/pjevača pjesama. 
 Prvi iz serije videa koji smo objavili nastao je u suradnji sa splitskim pjevačem Giulianom, te najboljim europskim mandolinskim orkestrom - GMD Sanctus Domniom, a obradili smo pjesmu Pismom te ljubi milijun mandolina
 
Poslušajte kako ovaj hit zvuči u izvedbi Petre Hrgović iz udruge Srce, uz pratnju niza kreativnih instrumenata, poput tipkovnice, valjka za tijesto, te dakako, mandolina.
Sve o kampanji Održimo ritam Srca možete pronaći na http://bit.ly/generosity-odrzimo-ritam-srca, a osim putem crowdfunding platforme Generosity, kampanju možete podržati i direktnom uplatom na žiro račun udruge HR5623300031100077538 uz napomenu "Za radionice".
 
Udrugu Srce osnovali su 1995. godine u Splitu roditelji djece sa invaliditetom, iz potrebe da osiguraju kvalitetne i zabavne aktivnosti za djecu, te da se zajedno educiraju o svojim pravima. Kroz godine su se aktivnosti, kako su djeca odrastala, mijenjale, ali je cilj ostao uvijek isti – unaprijeđenje kvalitete života osoba sa invaliditetom. Udruga je, zahvaljujući kontinuiranom radu i inovativnom pristupu, 2016. godine proglašena dobitnicom grupne Nagrade Grada Splita.