Poznati Splićani premijerno uživali u najnovijim tehnologijama Cineplexx kina

Cineplexx City Center one Split premijerno je predstavio vrhunac kino tehnologije u novim dvoranama koje posjetiteljima nude najluksuznije uživanje u filmu. Novouređeni prostor nakon jutarnjeg press eventa, među prvima su posjetila i brojna poznata lica koja su imala priliku doživjeti potpuno novu dimenziju kina koju nude novootvorene Cineplexx dvorane.

 

U City Centeru one Split, u novouređenom predvorju kina Cineplexx su se tako okupili popularna voditeljica Antonija Blaće, poznati pjevač Giuliano te splitski glumci Ivo Perkušić, Ana Gruica i Marina Fernandez. Nakon ugodnog druženja u novouređenom lounge baru uputili su se prema novim Cineplexx dvoranama – MX4D dvorani te XMAX premium dvorani.

Filmovi obogaćeni vrhunskom MX4D tehnologijom koja budi sva osjetila oduševili su posjetitelje, a  trenuci koji su tijekom prikazivanja filma izazvali najviše pozitivnih emocija svakako su bili fantastični efekti kiše te snijega koji je prvi put ove godine zabijelio grad Split, ali samo unutar Cineplexx dvorane.

 
Nakon zabavne demonstracije u MX4D dvorani, poznati su premijerno mogli uživati u kristalno čistoj projekciji, najmodernijem zvučnom sistemu i gigantskom filmskom platnu XMAX premium dvorane opremljenom najudobnijim sjedalima – Love box sjedalima, te Luxury sjedalima s elektronskim podizačima koja garantiraju najopuštenije uživanje u filmu.

A da je Cineplexx kino idealno mjesto za obiteljsko druženje, dokazali su popularni splitski pjevač Giuliano i supruga Kristina Đanić te Ana Čagalj, supruga popularnog pjevača Joška Čagalja Jole koji su svoje prvo moderno filmsko iskustvo odlučili podijeliti sa svojim najmlađim članovima obitelji. I dok su se roditelji opuštali u lounge baru, klinci su uživali u bogatom dječjem sadržaju, fotografiranju s popularnim maskotama te oslikavanju lica u face painting korneru smještenom u predvorju kina.