Prodana već polovica ulaznica za Severinu u Spaladiumu

Iako to možda ni sama neće priznati, sigurno je da će Severina s posebnim emocijama nastupiti u svom gradu i 6. prosinca 2013. u Spaladium Areni nastaviti svoju glazbenu turneju “Dobrodošao u klub”. Baš kao što se Severina veseli nastupu u svom gradu tako se i Splićani vesele Severininom nastupu i već danas rasprodano je više od 50 posto kapaciteta Spaladium Arene.

- Prodaja ulaznica za Severinin koncert je nevjerojatna. Od svih koncerata u Spaladium Areni, a pamte se koncerti Gibonnija, Čolica, Balaševica, Rozge, Merlina, ovo je najbolja prodaja. Prema interesu moglo bi se razmišljati i o drugom koncertu što bi za Split bila nevjerojatna priča. No, takva odluka je u rukama Severininog menadzmenta, a čini nam se da bi već idući tjedan dvorana mogla biti rasprodana. Ponosni smo što će Spaladium Arena u novi život krenuti s još jednim spektaklom i iznimno nam je drago da je Severina bila strpljiva i pričekala da Spaladium dođe ponovo u funkciju. Ovo je stvarno nevjerojatno zanimanje i koliko vidim, jedina briga Splićana ovih dana je kako nabaviti ulaznicu za ovaj spektakl - rekao je Renco Posinković, direktor Spaladium Arene.

Prodaja ulaznica za Severinin koncert iznenadila je i same organizatore, pa je tako u samo nekoliko dana dvorana gotovo rasprodana, pa se čak razmišlja i o drugom koncertu i mogućnostima da Severina u Spaladium Areni nastupi čak dva puta.
- Severina nakon Spaladium arene nastupa u Ljubljani, a svi termini do kraja godine su već davno popunjeni pa ne razmišljamo o dodatnom terminu za Split - rekao je Severinin menadžer Tomislav Petrović.