Prosinac u Judinom drvu

Za najluđi i najsjajniji mjesec u godini klub Judino drvo pripremio je sjajan i bogat program s naglaskom na uvijek kvalitetan sound, light, ljubazno osoblje i atmosferu. U raznovrsnom programu svatko će pronaći nešto po svom guštu, od koncerata do partya. Sve najave i informacije možete pronaći na njihovoj službenoj facebook stranici gdje objavljuju eventove događanja.

1.      vikend

PETAK 6.12. koncert Natali Ditdar live

Početkom prosinca ugošćujemo talentiranu Zadranku u pratnji svojih dugogodišnjih suradnika. Koncert nosi predznak Acoustic/Electric, a lijepa glazbenica sprema pravu glazbenu čaroliju.

SUBOTA 7.12. party Metodi Hristov

Tada skroman dečko iz Sofije u Bugarskoj, svoj prvi nastup u Hrvatskoj je imao na prvoj godini projekta Barbarinac - Island of Love 2014. Danas jedno od jedno od najjačih rastućih imena na globalnoj elektronskoj sceni, pet godina nakon, imamo čast ugostiti u Splitu u Judino Drvo Clubu - DJ Metodi Hristov.

 

2.      vikend

PETAK 13.12. Gin Tonic Night

Naša klupska večer, u ponudi razne vrste ginova i tonika uz razne mirodije po povoljnim cijenama. Svi posjestioci mogu smiksati svoj originalan mix! Glazba bez glazbenih žanrova i pravaca, raznovrsna uz iznenađenja, baš kao i početak vikenda.

SUBOTA 14.12. Beats'N'Instruments

Novi program, kombinacija house glazbe s instrumentima uživo. Ako tražite dobar provod i cjelonoćni ples, ne propustite doći i vidjeti što smo vam pripremili!


NEDJELJA 15.12. koncert My Baby live

Odličan scenski nastup, jedinstveni zvuk i kombinacija žanrova te izuzetna energija epiteti su ovog mističnog benda. Voodoo blues trojka My Baby kombinacija je nizozemske i novozelandske krvi a čine je multi-instrumentalistica i vokalistica Cato van Dyck, njen brat Joost van Dyck na bubnjevima i gitarist Daniel Johnston. Bend je oformljen 2012. Godine, a progovaraju kroz repetitivne ritmove, puno slide gitara i sanjive vokale, spajajući tradicionalno i moderno u impresivan live nastup.

 

3.      vikend

PETAK 20.12. Gin Tonic Night

Druga po redu za ovaj mjesec naša klupska večer, u ponudi razne vrste ginova i tonika uz razne mirodije po povoljnim cijenama. Svi posjestioci mogu smiksati svoj originalan mix! Glazba bez glazbenih žanrova i pravaca, raznovrsna uz iznenađenja, baš kao i početak vikenda.

SUBOTA 21.12. party Felver All Night

Felver je definirao zagrebačku klupsku i house scenu neumornim radom koji traje više od 25 godina. Stereotip je njegov najnoviji projekt, u kojem je Felver kustos i domaćin niza događanja sa svojim proslavljenim prijateljem RA br. 1 DJ Dixonom. Većina Felverova umijeća potječe od njegovih Stereo Studio noći u Tvornici, offbeat koncertnog i klupskog mjesta poznatog po alternativnom programu u cijeloj Hrvatskoj i šire. Ljubav splitske publike i profesora traje već jako jako dugo, također Marijan ne skriva svoje simpatije prema Splitu i vjernoj splitskoj publici. Posljednji nastup u Judinom drvu se održao prije 4 godine i jedva čekamo još jednu plesnu lekciju profesora Felvera.

UTORAK 24.12. Judin Badnjak

Okupimo se svi zajedno na podiju i uz najbolji sound u gradu, božićna svjetla i dobru mjuzu zaplešimo i dočekajmo Božić. U nas se pleše do jutra, ako ne znate di bi Judina familija će vas uvik lipo dočekat i primit.

SRIJEDA 25.12. koncert TBF live
Ovaj događaj ne treba posebno najavljivat, već tradicionalno događanje, koncert dragih nam prijatelja iz benda TBF i najlipša splitska Božićna večer u Judinom drvu.

 

4.      vikend

PETAK 27.12. Reload /private/

Privatna večer, moguć ulazak samo uz pozivnice.

SUBOTA 28.12. koncert J.R.August
Posljednji koncert u ovoj godini, ponosni smo što ćemo ugostiti jednog od najtalentiranijih glazbenika trenutno u Hrvatskoj. Još je u školi krenuo sa sviranjem po lokalnim barovima u malim gradovima na sjeveru Hrvatsk a s vremenom se J.R. August okrenuo vlastitoj glazbi, koju piše pod utjecajem života u prirodi i svakodnevnih odlazaka u šume i na rijeke Gorskog kotara. Publika ga je vrlo brzo uočila, a čak je i čuveni Coldplay istaknuo jednu njegovu pjesmu na svojoj stranici. J.R.-ova glazba vuče utjecaje iz različitih smjerova: od starog klavirskog bluesa i boogie-woogieja, preko folk kantautora, pa do suvremene indie muzike – ali je u potpunosti njegova, sastavljena od njegovog imaginarija rijeka, šuma i životinja koje u njemu žive. J.R. August je nedavno potpisao ekskluzivni ugovor s izdavačkom kućom Croatia Records koja će u listopadu objaviti njegov debitantski album «Dangerous Waters», koji želi predstaviti svojom premijernom splitskom svirkom, i to upravo u Judinom drvu.

UTORAK 31.12. Judin tulum vol. 3

Jeste spremni za najluđi doček u gradu? Pozdravit ćemo 2019. godinu i nazdravit novoj 2020 uz treće izdanje Judinog Tuluma, dokazano najboljeg izbora za provest najluđu noć u godini uz Eddy Ramicha i MIRA/Underground control. Jel vam treba bolja pozivnica?