Prvi dub/reggae tulum u Sinju

Po prvi put u Sinju u prostorima bivše vojarne Ivaniša Nelipića u subotu 6. prosinca plesati će se uz dub i reggae ritmove na čak dva soundsystema! Za ovaj subotnji ples su zadužena dva dalmatinska dub kolektiva- GartzSound i BassMatters Soundsystem!

Nakon niza koncerata, izložbi, filmskih projekcija, festivala, književnih večeri i raznih drugih aktivnosti pokrenuli niz događanja u Sinju, koje su organizirale u prostorima bivše vojarne udruge S.K.U.P. i S.U.K. na redu je došlo i predstavljanje ova dva sjajna kolektiva.

GartzSound nam dolazi iz Splita, direktno iz podruma kluba Kocka. Kroz svoje djelovanje su u Split doveli veliki dio hrvatske dub/reggae scene i izvođače kao što su Botza Soundsystem, Trip to Zion, Homegrown sound, Bamwise itd. Za ovu priliku najavljuju sve svoje najveće hitove tako da zabave, plesa i dobre energije neće nedostajati.

BassMatters su veterani ove scene, svirali su i zabavljali publiku po svim većim hrvatskim gradovima i klubovima. Organizatori jedinog dalmatinskog dub festivala i vlasnici soundsystema koji će nositi na valovima basa i ovu večer.

Upad je simboličnih 10 kuna, a ono što organizatori najavljuju je pomicanje od standardnog zvuka i razglasa vojarne. Udruge S.K.U.P. i SUK vas pozivaju da pružite potporu i šansu Šibenčanima i Splićanima da predstave svoje soundsysteme koji su ovo ljeto žarili i parili po partijima, festivalima i otocima. Čija je selekcija bolja, a čiji sound? Dođite i provjerite, vidimo se na plesnom podiju!