Prvi live koncert u JUDinom Drvu ove sezone

Kao što je najavljeno na  konferenciji za medije uoči otvaranje JUDinog drva, od ovog vikenda započinje suradnja Judinog drva s Wine & Cheese barom Paradox.

Na  šanku Paradoxa u strogom centru grada ostavili smo pozivnice za svirku Kozmodruma u Judinom drvu. Ova zagrebačka ambijentalno - instrumetnalna atrakcija svirkom u Judi ujedno i promovira album. Naravno, kad ste već u Paradoxu, nije loše ostati i poslušati  fantastičnu  svirku The Beatles Revival banda koja starta u 20:30. Nakon koncerta možete besplatnim taxi prijevozom do 'Drva' u Kopilici (kontakt broj 095 884 0383). Tamo svirka počinje u ponoć.

O KOZMODRUMU

Spojevi između prirodnog i umjetnog, organiziranog i improviziranog, glasnog i tihog, mekog i tvrdog; sve ćete to doživjeti uz mantričnu svirku KOZMODRUMA. Novi stil na nekom još neoktrivenom horizontu klupske plesne glazbe, od milja nazvan Organic Dance Music, je ono što svira ovaj  sastav.

Strukture preuzete iz elektronskih stilova kao što su Techno, House, Jungle i Dubstep koriste se za stvaranje i sviranje novih skladbi, a u isto vrijeme forma preuzeta iz duge tradicije jazz i fusion glazbe,
daje prostor glazbenicima ovog ansambla da ostvare neke sasvim nove spojeve.

Kozmodrum nije nešto nikad viđeno(odslušano), ali je svakako novo rješenje za izvođenje plesne klupske glazbe.

Rečeno je i previše, svako daljnje objašnjavanje što vas očekuje večeras na plesnom podiju osvježenog Judinog drva, bilo bi upletanje u vlastitu percepciju kako se elektronika svira uživo, kako se čuje, doživljava, pleše.

 Vrata se otvaraju u 23 sata, na Kozmodrom 'slijećete' u ponoć. Ukoliko nemate pozivnicu za kartu ćete do 01:30 izdvojiti 50 kn,  iza 30 kn. Nakon koncerta na stage se penju BEATS'n'SAX i krece After Party do jutra.