Puknut ekipa za kraj lita

Za sam kraj lita ne propustite događaj koji utjelovljuje pravi splitski đir – zajebanciju i muziku!

Guštajte uz stand-up show i koncert u ljetnom kinu Bačvice, jer 21. i 22. rujna za vas nastupaju SplicaScena i Kuzma & Shaka Zulu!

Komičari SplickeScene već godinama nasmijavaju, ne samo publiku u gradu pod Marjanom, nego diljem Hrvatske i šire. Redovito osvježavaju svoj repertoar i stalno donose nešto novo. Ako ih još uvijek niste upoznali možete pogledati njihov cjelovečernji specijal "Stand-up po splicki" na YouTubeu. Ovom prilikom izvode presjek najboljeg materijala prošle sezone, tj. sezone 2021./2022 (Nove baze jesen + zima + proliće + lito). Šta su u tom razdoblju doživjeli i šta im je sve palo na pamet ispričat će vam u prekrasnom ambijentu ljetng kina Bačvice. Ova „splitska“ ekipa – Tomislav Primorac (Hercegovac), Ivica Lazaneo (Bračanin), Ante Travizi (Talijan), Josip Škiljo (Vlaj) i Vanja Dobrijević (Šibenč… Srbin) nasmijat će vas do suza, a nakon njihova nastupa show se nastavlja uz party za ekipu.

Prvu večer (srijeda 21.09.) nakon stand-up izvedbe slijedi glazbeni after uz DJ Angela, a drugu večer (četvrtak 22.09.) odmah poslije komičara na pozornicu se penju legendarni Kuzma & Shaka Zulu! O ovom dvojcu ne triba puno pričat, doktori puknuća će svoju provjerenu terapiju vrhunske zabave primijenit na sve koji budu u publici, dok će se ekipa i Split Circusa pobrinit da nitko ne ostane žedan! Ovo je show koji se ne propušta!

Raspored događanja:

- Srijeda 21.09. u 20h „Stand-up Best of 21/22 SplickeScene“ + afterparty DJ Angelo (od 22h besplatan upad)

- Četvrtak 22.09. u 20h „Stand-up Best of 21/22 SplickeScene“ + koncert Kuzma & Shaka Zulu u 22h

Ulaznice za stand-up show prve večeri (srijeda 21.09.) vrijede i za koncert nakon stand-up showa drugu večer (četvrtak 22.09.), a dostupne su po cijeni od 70kn u pretprodaji putem sustava Entrio i CroatiaTickets.