Quasi STand up: Bosanska večer

Nakon veselih stand-upova sa Hercegovcima, Slovencima i Splićanima, na stage se penju Bosanci! U petak 26.2. ide novi Quasi STand up show: smijemo se do suza uz dobri stari bosanski humor. Sa svojim “best of” šalama nastupit će: Hazim Mujčinović, Filip Andronik i Navid Bulbulija.
Dobrodošli su svi koji se žele nasmijati i ugodno zabaviti!

Iza stand-upa slijedi DJ večer, fešta se nastavlja na Trap Partyu: u goste stiže dvojac iz Kiše Metaka, VRH i OREB! Vrti se trap, gangsta rap, grime, west coast, dirty south i ostali srodni žanrovi.

O komičarima:

Hazim Mujčinović
Izreka “Lijep k’o glumac”, u Hazimovom slučaju ne mora ništa značiti,, ustvari uopće nema značenje. Nije lijep, ni popularan, a ne zna ni glumiti. Najveći medijski uspjeh su mu inicijali u dnevnim novinama nakon odigrane glavne uloge u kazališnoj predstavi. Zašto je to tako? Saznat ćete na nastupu.

Filip Andronik
Filip Andronik dolazi nastupati kao bosanskohercegovački profesionalni striper. On naime crta stripove. Iako je uspješan u tom poslu, priznaje da ga je crtanje iskvarilo kada su u pitanju žene. Reći da se Filip pred djevojkom izgubi kao burek u svemiru značilo bi podcjeniti situaciju.

Navid Bulbulija
Kada bi Miljenko Jergović i Zach Galifianakis dobili dijete, izgledalo bi kao Navid Bulbulija. Navid kaže da nije točno da posla nema. Posla ima ko hoće da radi. E sad, ako hoćeš i da ti se plati – onda nema.

Ulaznica: 20 kn

Prodaja ulaznica: u klubu, na ulazu na dan showa sat vremena prije početka, od 20h.

Za naše čitatelje osigurali smo besplatne ulaznice, a sve što morate napraviti je poslati vaše podatke na karte@split.com.hr s naznakom stand up. Dobitnike ćemo obavijestiti mailom u petak.