Quasi STand Up: Goran Vugrinec Goc & gosti

U petak 24.4.2015. u 22h, odmah nakon predstave "Ljuljačka za dvoje" (u 20 h), ide novi STand up commedy show!
Dođite po novu dozu odlične stand-up zabave koju će predvoditi izvrsni zagrebački komičar Goran Vugrinec Goc. Uz Goca nastupit će i gosti sa svojim najboljim forama i to: pobjednik open mica u zagrebačkom Studio Smijeha i splitski open micovci - Josip Škiljo, Tomislav Primorac, Maja Karačić, Ivo Sivo.
Dobrodošli su svi koji se žele nasmijati, opustiti i ugodno zabaviti!

Ulaznica / 20kn
Prodaja ulaznica: na ulazu u klubu od 19h.

O komičaru:
GORAN VUGRINEC GOC
Rođen 1985. u Zagrebu gdje preživljava i danas. Osim blamiranja na pozornici aktivno radi kao novinar i marketingaš, a dodatni mu užitak pruža i jurnjava kroz šumu na brdskom biciklu. Ne voli kada ljudi s krive strane pišu smajlića. Ne boji se visine, ali strahuje od pada s iste. U slobodno vrijeme piše haiku prozu te protiv sebe igra potapanje brodova. Inspiraciju za fore pronalazi u telefonskom imeniku i vjeruje kako bi humorom mogao ubijati profesionalno. Ne razumije zašto ga nitko ne shvaća i jedini shvaća sve ostale. U vrtiću su ga zvali Don Juan, u školi Cassanova, a u srednjoj nimfomanom. Sada ga zovu visideda. Također, ovisan o Red Bullu, ima previše energije i kako bi Sade rekla ‘he moves in space with minimum waste and maximum joy’.

 

Za naše čitatelje osigurali smo nekoliko besplatnih ulaznica. sve što morate napraviti je poslati vaše podatke na karte@split.com.hr s naznakom Quasi STand UP. Dobitnike ćemo obavijestiti mailom u petak.