Quasi STand up: Hercegovačka večer

Nakon showa "Nos za štos" i nastupa Ivana Šarića, u petak 27.11. u 21h ide novi Quasi STand up show! Prvi put nam dolaze gosti iz Hercegovine, našeg mikrofona će se primiti tri iskusna komičara: Igor Drljo Iggy, Omer Hodzić i Miranda Lončar! Dobrodošli su svi koji se žele nasmijati i ugodno zabaviti, ovaj put uz hercegovačke šale.

Ulaznica: 20 kn 

Prodaja ulaznica: u klubu, na ulazu na dan showa sat vremena prije početka, od 20h

Iza stand-upa slijedi DJ večer, fešta se nastavlja na Trap Partyu: u goste stiže dvojac iz Kiše Metaka, VRH i OREB! Vrti se trap, gangsta rap, grime, west coast, dirty south i ostali srodni žanrovi.

O komičarima:

Igor Drljo Iggy
U stand up komediju je “uletio“ krajem 2013. godine. Nakon nekoliko open mic-ova, raja ga je prihvatila, on je prihvatio raju i onda počeo s “pravim“ nastupima. Kako Sam Kaže: “Na početku sam nastupao po mostarskim lokalima, ali nakon nekog vremena kada sam se uštelio, počeo sam nastupati i izvan Mostara. Do danas sam skupio priličan broj nastupa diljem cijele Bosna i Hercegovine, ali i izvan nje. Moje teme se baziraju na aktuelnim temama, ali i na onim temama u kojima vidim zanimljivu foru (znači da ne moraju biti aktuelne). Uglavnom, mali čoek, velikih mogućnosti i još većeg smisla za humor“.

Omer Hodzić
Njega ne zanima šta je bilo, i ne zna šta će biti jer živi sada. Ima 22 godine. Stand Up komedijom se bavi već 2 godine, skupio je blizu 200 nastupa, po regiji i šire i to u raznim kafićima, klubovima, dvoranama, kazalištima, a neke od njih je čak „snimala televizija“. Prije nego što je postao Stand Up komičar, bio je socialno retardiran. Toliko da se činilo da ni u komunizmu ne bi imao drugove. To se nije puno promjenilo, ali sada mu se bar ljudi smiju kada u društvu priča svoje lude istine jer misli da se šali. Ni to nije pomoglo da se rješi svojih frustracija, ali o tome će pričati kada se popne na pozornicu.

Miranda Lončar
Miranda Lončar za sebe kaže da je samostalna: sama, stalno. Pripadnica (po nekima i osnivačica) ekstremne frakcije hercegovačke manjine u Zagrebu koja se bori protiv zaključavanja smeća u posebnim prostorijama po haustorima. Jer nostalgija je ogromna kad smeća nema niđe ni za lijeka. Od početka bavljenja stand up komedijom 2007. godine Miranda je odradila pozamašan broj nastupa. Obišla je cijelu regiju, od Ljubljane preko Sarajeva do Beograda, a može se pohvaliti i nastupima u Londonu, Budimpešti, Zürichu. Prošle je godine (2014.) snimala i za “Stand-up Express” Comedy Central pa ste je vjerojatno uhvatili i na malim ekranima.