Quasi STand up: ZLOVENCI

Nakon showa "Nos za štos", Ivana Šarića i Hercegovaca, vrijeme je za Slovence! U petak 18.12. ide novi Quasi STand up show: smijemo se do suza i razbijamo sve predrasude o neduhovitim Slovencima. Sa svojim “best of” šalama nastupit će: Dušan Tomić Dule, Eva Virc i Andrej Težak Tešky. Iako stižu u srpskoj formaciji u broju tri, nasmijavat će nas na njihovoj verziji hrvatskog jezika. Dobrodošli su svi koji se žele nasmijati i ugodno zabaviti, ovaj put na slovenski način!

Ulaznica: 20 kn 

Prodaja ulaznica: u klubu, na ulazu na dan showa sat vremena prije početka, od 20h

Iza stand-upa slijedi  DJ večer, fešta će se nastaviti na Trap Partyu: u goste stiže dvojac iz Kiše Metaka, VRH i OREB! Vrti se trap, gangsta rap, grime, west coast, dirty south i ostali srodni žanrovi.

O komičarima:

DUŠAN TOMIĆ DULE je tako jednostavan da je to komplicirano. Brz, emocionalan, a ponekad se protivi sam sebi, što nikad neće razumijeti ali će se uvijek nasmijati od srca. Relativno mlad, relativno sretan i relativno talentirani momak. Najčešće nasmije ljude kad je najozbiljniji.

EVA VIRC je nova ženska nada Slovenske stand up scene, studentica medicine koja liječi i smijehom.

ANDREJ TEŽAK TEŠKY je komičar koji je od prvog dana stand-up komedije u Sloveniji prisutan na pozornicama, iza njih, ispod njih i oko njih. Ovaj puta dolazi na pozornicu Quasimoda, a možda završi i ispod.
 
Za naše čitatelje osigurali smo besplatne ulaznice, a sve što morate napraviti je poslati vaše podatke na karte@split.com.hr s naznakom stand up. Dobitnike ćemo obavijestiti mailom u četvrtak.