Róisín Murphy stiže na Tvrđavu sv. Mihovila

Na Tvrđavu sv. Mihovila Róisín Murphy s bendom dolazi 6. kolovoza i to na Ljetno Yammatovo fueled by Cockta! Yammatovo, provjereno vrhunski glazbeni događaj zagrebačkog radia Yammat FM, vraća se tako u svom ljetnom izdanju u suradnji s Tvrđavom kulture Šibenik treći put na sv. Mihovila.

Ulaznice će po cijeni od 55 eura biti dostupne u sustavu Eventim od ponedjeljka 3. lipnja u 12 sati, prva 24 sata isključivo za korisnike Mastercard kartica, a od utorka 4. lipnja i za sve ostale, online i u City Pointu Tvrđave kulture Šibenik na adresi Ulica don Krste Stošića 1 u centru Šibenika.  Članovi Kluba prijatelja ostvaruju popust od 10% u City Pointu.

Irkinja Róisín Murphy na svjetsku se glazbenu scenu probila kao istaknutiji dio britansko-irskog elektronskog dua Moloko. Nakon razlaza tog sjajnog dua, ova eklektična, ekscentrična i svestrana umjetnica započela je iznimno uspješnu karijeru i jačala svoj zvjezdani status. Nakon velikih koncertnih turneja, zamijećenih glazbenih suradnji i nekoliko izdanih albuma, s dugo očekivanim, petim studijskim izdanjem Róisín Machine nastalim u vrijeme pandemije osvaja svjetsku kritiku.

Róisín je publiku u Šibeniku osvojila na fantastičnim koncertima na Tvrđavi sv. Mihovila 2018. godine i na dočeku 2023. godine pa nema sumnje da će upečatljiv biti i njezin nastup u kolovozu.

Program 11. koncertne sezone na Tvrđavi sv. Mihovila možete provjeriti ovdje. Sve novosti pratite na web stranici Tvrđave kulture, Facebooku i Instagramu Tvrđave sv. Mihovila.