Rolin Humes i Felver u Judinom drvu

Ovaj vikend Judino drvo donosi vam koncert pop/rock/bluesa kvarteta Rolin Humesa i još jedno izdanje Judinog experimenta s DJ Felverom.

Rolin Humes  nastao je 2011. godine tijekom blues sessiona u riječkom jazz klubu Tunel. U 2013. godini samostalno izdaju svoj prvi album „Rolin Humes welcomes you to the Penultimate Supper 6/8′′, čije su pjesme doživjele zapažen uspjeh na stranim radio stanicama i raznim top listama, ponajviše u Velikoj Britaniji, Njemačkoj, Sjedinjenim Državama, Australiji, Hrvatskoj...

Početkom 2015. godine izdali su novi album „Rolin Humes presents Rolin Blues“ čija se koncertna promocija očekuje i na koncertu u Judinom Drvu ovaj petak, 20. ožujka.U subotu, 21. ožujka, Felver, po nekima enfant terrible domaće DJ scene, a po nekima najbolji DJ na ovim prostorima. U svakom slučaju, preferirali ga ili ne, Felver je legenda zagrebačke underground scene i jedan od najzaslužnijih za ucrtavanje Hrvatske kao destinacije za kvalitetan clubbing, budući da Stereo Studio, njegov najpoznatiji projekt, koji se i danas smatra jednom od najsvjetlijih točaka domaće plesne scene, možemo slobodno staviti rame uz rame s bilo kojim svjetskim clubbing serijalom iz tog vremena. Uspješno prvo gostovanje Dj Felvera u Judinom drvu u prosincu prošle godine započelo je suradnju početak Felvera i kluba s Kopilice koja se planira nastaviti tijekom cijele godine kroz specijalna Felverova izdanja Judinog experimenta. Njegov uspješni projekt Stereotip koji razvija u suradnji s trenutno (po Resident Advisor-u) najboljim DJ-em u svijetu -Dixonom, planira imati svoj potpis i u splitskom Judinom Drvu kroz spomenuta gostovanja. Ulaznice za koncert Rolin Humesa na ulazu u klub cijene se s 30 kn, kao i ulaznice za Judin experiment, a do Judinog drva vozi vas besplatan KREMA FREE TAXI kojeg aktivirate pozivom na broj 091 2 300 300.

Za naše čitatelje osigurali smo nekoliko ulaznica, a sve što morate napraviti je poslati vaše podatke na karte@split.com.hr s naznakom Rolin Humes ili Felver. Dobitnike ćemo obavijestiti mailom u petak.