"Samo jedan Dalmatinac" zadnji put ove sezone u Splitu!

Josip Škiljo dolazi u Split Circus (Monty Python) s posljednjom ovosezonskom splitskom izvedbom svog One Man Showa.

Stand up comedy scena u Splitu u zadnjih nekoliko godina narasla je do te mjere da se tjedno održavaju dva do tri showa, a splitska scena ima šest rezident komičara. Jedan od njih je i Josip Škiljo, koji nakon tri godine od kad je krenuo u stand up  predstavlja svoj solo show.

"Samo jedan Dalmatinac" je stand-up comedy show u kojem će samo jedan komičar u samo sat i pol vremena pokušati dokazati da je normalan. Bezuspješno.
U sredini u kojoj niko nema vrimena, a svi po dvi ure side na kavi, u sredini u kojoj od malena učiš - 'ko se tuče, taj se voli, a kasnije na sudu to ne uvažavaju kao obranu, u sredini u kojoj samo ruganje stalno jest, nije lako sačuvati zdrav razum, jer inače nije lako sačuvati ono čega nikad nije ni bilo.
Što je život? Ima li svijetla na kraju tunela? Jesmo li sami? Odgovore na ova pitanja nećete dobiti, ali hoćete na ona poput: Što je vuk zapravo htio od Crvenkapice? Zašto je Sotona na lošem glasu? Što Veliki Vođa radi u Splitu?
Pitanja je mnogo, a on je samo jedan... Dalmatinac.

Josip Škiljo je tridesetpetogodišnji "mladić" koji je bio član posljednje generacije Titovih pionira. Tita se to baš i nije dojmilo, jer je bio mrtav. Nakon završenog filozofskog fakulteta i uzalud stečene titule profesora hrvatskog i engleskog jezika, radi na raznim poslovima van struke. 2015. godine nakon stand up radionice i open mic-a polako skuplja nastupe i iskustvo u zagrebačkom Studiju smijeha, a godinu dana kasnije postaje rezident komičar. Ima iznimnu sposobnost preživljavanja, jer toliko je toga izvalio i ostao živ. Kako je kronično neispavan, često zaspe za stolom ili za šankom u sred razgovora. Ljubitelj je adrenalina, pa zato vozi biciklu po Splitskim ulicama. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san – ne radit ništa!
http://studiosmijeha.hr/komicar/josip-skiljo/

https://www.facebook.com/events/579864612385776/

Cijena ulaznice: 30kn

REZERVACIJE:
online -> bit.ly/SAMO1DALMATINAC
mailom -> ulaznicest@studiosmijeha.hr
SMS-om -> 0994861713

Broj sjedećih mjesta je OGRANIČEN te se dodjeljuju prema rezervacijama po principu vremena dolaska. Rezervacije vrijede do 20:15h.