San sustipanske noći: Amira gotovo rasprodana, osvoji ulaznice za Jinxe

Odbrojavaju se sati do početka četvrtog izdanja glazbene poslastice San sustipanske noći u kojoj nastupaju Amira Medunjanin 1. srpnja, a dan kasnije, 2. srpnja,  Jinxi. Oba koncerta najavljena su za 21.30 sati na Sustipanu.

Zadnjih 100 Ulaznica za koncert Amire Medunjanin, mogu se još uvijek kupiti isključivo u restoranu Corto Maltese  na adresi Obrov 7, iza splitske peškarije... Ulaznice za Jinxe možete još uvijek naći u restoranu Corto Maltese te na svim prodajnim mjestima sustava Adriaticekt, te online na Croatiatiskets i na stranicama Ritam produkcije. Mukte ulaznice na našoj Facebook stranici osvojili su Hrvoje Ljubičić i Paula Dadić.

Mali podsjetnik za vjernu publiku, ali i onu koju će tek 'začarati' magične sustipanske noći: prostor na kojem će se odvijati koncerti već je tradicionalno zamišljen kao "Picnic garden". To znači da je najveći krug oko pozornice rezerviran za dekice, na polje iza njih dočekat će vas "bean bag- ovi" odnosno veliki jastuci, a nakon toga idu visoki i niski stolovi i stolice. Stajanje je predviđeno u posljednjem krugu.

Organizatori poručuju da se vrata za ulazak na Sustipan otvaraju već od 19.30 sati. Treba znati da vrijedi pravilo "Tko prvi, njegova dekica", pa je preporuka da se dođe ranije, udobno smjesti i uživa u glazbi koju će kao uvertiru puštati DJ Plemeniti Kid Va, uostalom kao i nakon koncerta na afterpartyju. Tom prigodom bit će najavljen i festival Voi'Sa na Braču.



Za osvježenje u čaši preporučamo između ostalog, slatko Staropramen pivo ili pak vrhunski Brugal koktel za Brugal šankovima...

Na koncu što reći osim da nabavite karte dok ih još ima i da se prepustite čaroliji Sustipana i glazbenih gostiju koji obećavaju divne večeri.

Sutra sve iz početka i to 'tamo gdje je sve po mom'....