Severina 'The Magic tour' započinje koncertom u Spaladium Areni

Nakon što je Severinina prošla turneja ' Dobrodošao u klub' proglašena jednom od najboljih turneja na našim prostorima i koju je vidjelo preko 250 000 ljudi, Severina najavljuje svoju četvrtu regionalnu turneju 'The Magic tour' koju će započeti u rodnom Splitu u Spaladium Areni, 16.11.2019.

Detalji najiščekivanije turneje na ovim prostorima polako se počinju otkrivati, pa je tako već poznato da produkcija nadmašuje sve dosad viđeno, odabrana je ekipa vrhunskih umjetnika, dok će sa Severinom diljem regije putovati preko 100 osoba uključenih u organizaciju te čak 15 šlepera opreme.

Presretna sam i zahvalna jer sam oduvijek htjela početi turneju iz mog rodnog grada Splita, a to će mi se  16.11. ostvariti. Pokraj mene na bini je 15 glazbenika, simfonijski orkestar, 25 vrhunskih plesača i mi dolazimo s “bajkom za cijelu obitelj i sve generacije”, jer ćemo pjevat stare i nove pjesme koje ljudi vole. Ova putujuća bajka dalje ide u Zagreb, Ljubljanu, Beograd, Skopje... Jedva čekam uživati s publikom i zahvaljujem na velikom interesu.“ – izjavila je Severina

U koncertima koji se najavljuju kao 'magična bajka za cijelu obitelj' uživat će Severinini obožavatelji i starih i novih pjesama, uključujući i hitove s najnovijeg albuma 'Halo', koji su na YouTube-u preslušani već preko 300 milijuna puta.


Putem sustava Eventim.hr od četvrtka (5.9.) u prodaju će biti puštene ulaznice za koncerte u Areni Split 16. studenoga http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/severina-2019-split-spaladium-arena-532651/event.html  i Areni Zagreb 07. prosinca http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/severina-2019-zagreb-arena-532652/event.html