Severina zbog koncerta otvara Spaladium Arenu

Zbog Severinine turneje "Dobrodošao u klub" na jednu večer će se otvoriti (zatvorena) Spaladium Arena! Pjevačica je odabrala rodni Split kako bi u njemu završila svoju najuspješniju turneju u karijeri, a datum kojeg mnogi željno iščekivali je 6. prosinca. Pošto su svi koncerti u sklopu turneje bili unaprijed rasprodani, po ulaznice će trebati požuriti već od 6. studenog kada će biti puštene u prodaju preko sustava Eventim.

Umjetničko vodstvo turneje je preuzela međunarodna kazališna organizacija Pandur Theaters, čiji je umjetnički voditelj Tomaž Pandur jedan od najnagrađivanijih europskih kazališnih redatelja s autorski prepoznatljivim rukopisom, koji po pravilu ne preuzima poznate, nego stvara nove trendove. Koncerti su sklopu turneje "Dobrodošao u klub“ podijeljeni su u četiri čina, a imaju i elemente teatra.

Pandur je za Severinin koncert izabrao međunarodnu umjetničku ekipu: od filmskog i video umjetnika Dorijana Kolundžije iz Galerije 12, dramaturginju Liviju Pandur, koreografa Anžea Škrubeja i njegov plesni ansambl Maestro, za tehnički dio zadužan je Željko Radočaj dok kostimografiju potpisuje Marko Mitanovski koji je imao je prilike surađivati i surađuje sa svjetskim glazbenicima i umjetnicima.

Ne sumnjamo da će Severina u Splitu prirediti i poneko iznenađenje. Uskoro informacija biti će objavljeno uskoro.

FOTO: SEVERINA FB