Sezonu u Kameleonu otvaraju Zabranjeno pušenje i DJ James Zabiela

Pred nama je nova sezona kluba 'Kameleon' koji svoja vrata za posjetitelje otvara u petak, 2. listopada, koncertom dobro znanog benda Diktatori. Petkom će Diktatori kao jedan od bendova koji drže do atmosphere biti osnova večeri Kameleon Live, u sklopu koje su najavljena i veća koncertna gostovanja. Prvo među njima je legendarno Zabranjeno pušenje vec 9. listopada.

Prve listopadske subote, nakon otvaranja s Diktatorima premijeru će doživjeti Transformacija, potpuno novi koncept u Kameleonu, ali i u gradu. Svake subote posjetitelji će imati mogućnost otkriti kameleona u sebi, promijeniti monotonu svakodnevnicu i jednako ju transformirati u uzbudljivu stvarnost. Večer posvećena motivu, liku ili pojavi, prepuna boja, blještavila i zabave uz najluđi mash-up popa, hip-hopa, disca, housea i R´N´B glazbe. Do prve transformiracije kluba 3. listopada saznajte tko zapravo želite biti!

Klub je za ovu sezonu obukao novi vizualni identitet i obećavajuće najavio party gostovanja DJ zvijezda. Prvi u goste 17. listopada dolazi James Zabiela. Engleski DJ i producent kojeg karakterizira zanimljiv stil glazbe, savršena tehnička izvedba i karizma koju posjeduje tijekom nastupa te krase nadimci kao što su   ̎Mozart elektronike" i "elektronski Jedi". Resident partija We Love…Space na Ibizi,  zaštitno lice Pioneera i nezaobilazan izvođač na festivalima diljem svijeta, Zabiela je već nastupao na našoj obali i oduševio mnogobrojnu publiku, ništa manje ne očekuje se ni ovaj put.

Dobru praksu ne treba mijenjati stoga je četvrtak u tjednu i ove sezone posvećen onima koji u Kameleon vole svratiti nakon posla. ‘Not just another After work party’ novi je moto Kameleon Business Loungea koji se također okreće promjenama. Poslovnjaci će četvrtkom promijeniti svoju rutinu uz čašu vina, ukusan zalogaj i program koji će u isto vrijeme biti zabavan, relaksirajući i potkrijepljen dobrom vibrom istomišljenika.

Mjesečni tempo ubrzavati će Kameleon Stayin' aLive na kojem će se vrtjeti hitovi ´80-ih i ´90-ih, ali i među publikom odlično prihvaćeni Kazetofon party-ji te oni u režiji Totalnog FM Split.

Za naše čitatelje osigurali smo pozivnice za ulaz u petak i subotu (2. i 3. 10.), a sve što morate napraviti je poslati vaše podatke na karte@split.com.hr s naznakom KAMELEON (i kada želite ići). Dobitnike ćemo obavijestiti mailom u petak.