Šibenska narodna glazba na Tvrđavi sv. Mihovila u rokerskom tonu!

27. lipnja u 21 sat jedna od najdugovječnijih kulturnih institucija grada Šibenika počastit će svoju vjernu, ali i novopečenu publiku, izvedbom za pamćenje. Energični program nosi rock predznak, čijim će zvukom pedesetak članova orkestra pod majstorskom palicom maestra Damira Marušića ispuniti Tvrđavu sv. Mihovila!

Cjelovečernji repertoar sačinjavaju podjednako klasici i noviji hitovi. Glazbari će ih izvesti u svom poznatom, raskošnom zvuku za koji je zaslužan broj instrumenata kojima vješto vladaju ovi iskusni svirači. Publika će stoga imati priliku uživati u nesvakidašnjem, rokerskom izdanju orkestra, te izvedbama njihovih, uvijek zanimljivih, gostiju iznenađenja.

Valja spomenuti i da je koncert na šibenskoj tvrđavi jedan od dva koncerta koje glazba godišnje održi. Željno iščekivajući njihove nastupe, publika se na koncerte orkestra vraća ukazati svoje poštovanje i ljubav. S druge strane, glazbari svakim nastupom iznova uspiju oduševiti svoje vjerne poklonike te osvojiti nove obožavatelje.

Podsjetimo, Šibenska narodna glazba prošle je godine na Tvrđavi sv. Mihovila svečanim koncertom proslavila obljetnicu svog dugogodišnjeg djelovanja. U 170 godina nanizali su impresivne uspjehe: orkestar iza sebe ima preko 12 000 koncerata,  nastupe pred vjerskim i državnim poglavarima, brojne nagrade i priznanja, a svojedobno su se okušali i u skladanju filmske glazbe.

Povremeni izleti u različite žanrove glazbarima nisu strani, a ovoljetni repertoar rock hitova prodrmati će kamene zidine tvrđave – večer je to koja se ne smije propustiti!

Svoju ulaznicu možete kupiti od danas 27. ožujka po cijeni od 100 kn na prodajnim mjestima šibenskih tvrđava: u City Pointu (Don Krste Stošića 1), na blagajnama tvrđava sv. Mihovila i Barone, te online u sustavima Eventim i Croatia Tickets.

Obožavatelji Šibenske narodne glazbe među članovima Kluba prijatelja neka požure u City Point! Uz predočenje članske iskaznice očekuje ih 10% popusta pri kupnji ulaznica (individualnom iskaznicom ostvaruje se popust na jednu, a obiteljskom iskaznicom na dvije ulaznice).

Na istom mjestu vlasnici Addiko Bank kartice ostvaruju 5% popusta pri kupnji ulaznica za koncert.