Slikarsko-vinska radionica oduševila poznate posjetitelje: U Trogiru novi hit - svi bi htjeli Kist i pit!

Ljubitelji umjetnosti i dobrih vina ovog su vikenda odabrali Trogir kao najpoželjniju destinaciju uživajući u novom programu pod nazivom "Kist & Pit".

Da je lako sljubiti umjetnost i dobru kapljicu već je dobro poznata činjenica, međutim ovog se vikenda to pokazalo iznova potvrđenim u programu koji je novi - trogirski hit!

Radionica u organizaciji Likovne Udruge Trogir i vodstvom Magdalene Kudelik i Dajane Dvornik ovog je vikenda oduševila posjetitelje koji su u Gradskoj loži mogli slikati motiv dobro poznate Kule Kamerlengo i uživati u vinima vinarije Škaulj.

Tako su se među poznatim licima našli gradonačelnik Trogira Ante Bilić,  Gorana Milaković - finalistica ovogodišnjeg showa Masterchef, Vedrana Ilić  - dobro poznato influencersko lice , Antonio Franić - organizator KulaKula festivala te Anamarija Asanović dizajnerica koja je za ovaj program i dizajnirala pregače u kojima su posjetitelji slikali.

Dok su odrasli uživali u odličnim vinima, Anamarijina kćer - malena Zorka pokazala se kao najkreativnija u grupi i izazvala osmijehe na licima uzvanika.

Program će se održavati svakog vikenda u Trogiru na atraktivnim gradskim lokacijama Lože, parka Malarija i skrivenih gradskih trgova i uličica, a prijave su moguće putem maila udruge: luttrogir5@gmail.com

U gradu vlada izniman interes za ovaj program a sve je to najava za bogatu kulturnu, glazbenu i gastro sezonu u kojoj Trogirane očekuje i Babarol street food festival kao i jubilarno peto izdanje KulaKula festivala.

Nema sumnje, Trogir ili kako ga zovu "grad sretnog trenutka"  trenutno živi punim plućima te ga zaista vrijedi posjetiti!

Foto: Franko Kelam